Jouw winkelwagen
Sluit alternatief Icon

V for Velvet

Algemene voorwaarden

Recht op ruilen en teruggave

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je meubel zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Het retourneren is geheel kosteloos en inpakken van het meubel is niet nodig. Los van de wettelijke recht op ruilen en teruggave kan je tot 30 dagen na levering gratis retourneren. Hiermee bieden wij de kans om te ‘proefzitten’. Binnen deze herroepingstermijn van 30 dagen na levering moet het bij ons, V for Velvet, bekend zijn gemaakt via een ondubbelzinnige verklaring. Ga naar retourneren om een item voor retour aan te melden. Wij zullen je via email en telefonisch contact begeleiden en op de hoogte stellen.

Na het ontvangen van de retourzending beoordelen wij de staat van het meubel. Bij sprake van waardevermindering tijdens de ‘proefzitten’ periode ben je echter wel aansprakelijk. Denk hierbij aan beschadigingen, gebruikssporen als vlekken, scheuren et cetera. De waardevermindering zal in vermindering worden gebracht tegenover de volledig betaalde bedrag van het desbetreffende meubel.

 

Levering/handelingskosten

Alle producten van V for Velvet worden kosteloos tot op de 3de etage afgeleverd*. Levering wordt gerealiseerd door onze partner die zich specialiseert in fulfilment van meubels. Levertijd is binnen 3 werkdagen, tenzij het gaat om producten die tijdelijk uit voorraad zijn of speciale acties. Levering wordt gerealiseerd met onze fulfilment partner TSN. Na het plaatsen van je bestelling krijg je uitnodiging van TSN om een afspraak in te plannen voor levering. Voor uitgebreide

 

Garantie

Naast de wettelijke garantie geeft V for Velvet 5 jaar garantie op het binnenwerk van onze producten. Gebruiksklachten zijn uitgesloten van de garantie. Klachten op het buitenwerk vallen alleen onder garantie wanneer het om productieklachten gaat. Gebruiksklachten als slijtage, vlekken door drank, voedingsmiddelen en alle af- en uitscheiding van mens en dier zijn dus uitgesloten. Bijvoorbeeld: koffie, vruchtensap, bloed, transpiratie.

  

Prijzen

De prijzen op het moment van bestelling van een artikel, zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW.

 

Kortingsbonnen & actiecodes

Een kortingsbon kan niet in combinatie met andere actiecodes gebruikt worden voor dezelfde bestelling. Eén kortingsbon mag maar voor één enkele bestelling gebruikt worden, met inachtneming van de geldigheidsperiode. Indien het bedrag van de bestelling lager is dan de kortingsbon, komt het overblijvende saldo te vervallen. V for Velvet behoudt zich het recht kortingsbonnen en actiecodes te weigeren, indien V for Velvet vermoedt dat deze frauduleus of door een fout verstrekt zijn. In dat geval zal V for Velvet je zo spoedig mogelijk daarover inlichten.

 

Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven eigendom van V for Velvet tot het volledige factuurbedrag door u is voldaan. 

 

Wettelijke informatie over het recht van teruggave

U kunt de ontvangen artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen kosteloos aan ons retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. Als u per e-mail doorgeeft dat u hiervan gebruik wilt maken, dan zullen wij contact met u opnemen over het verloop.

 

Gevolgen van teruggave

Bij waardevermindering van een artikel kan door V for Velvet van u een schadevergoeding worden geëist.

  

Klachten

V for Velvet biedt 5 jaar garantie op het binnenwerk (frame) van al haar zitmeubels. Heb je een klacht over een product dat je bij V for Velvet hebt gekocht? Neem dan contact met ons op.

Om je klacht in behandeling te kunnen nemen, vragen wij je om de volgende informatie in te vullen:

  • Het ordernummer
  • Foto’s die de situatie duidelijk weergeven
  • Beschrijving van de situatie en wanneer het zich heeft voorgedaan.

Klachten waarbij na levering direct een gebrek wordt geconstateerd, dienen binnen redelijke termijn aan V for Velvet te worden gemeld zodat we je snel en zorgvuldig een oplossing kunnen bieden

  

Toepasselijk recht

Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing

 

*Dit geldt niet voor de etages binnen het huis zelf