Jouw winkelwagen
Sluit alternatief Icon

V for Velvet

Leveringsvoorwaarden

Leverings- en servicevoorwaarden m.b.t. COVID-19

Om besmetting van onze mensen en verdere verspreiding te voorkomen zullen wij de goederen bij de voordeur afleveren en/of ophalen.

- Services binnenshuis als uitpakken en naar een etage brengen van goederen komt per ommegaande tot nader order te vervallen.

- Bij aflevering worden foto’s gemaakt, wij laten de klanten geen handtekening meer zetten voor ontvangst. De afleverfoto’s zijn leidend voor service vragen

- Wij vermijden direct persoonlijk contact

- Wij vragen alle klanten minimaal 1,5 meter afstand te bewaren

Verder zullen wij de landelijke ontwikkelingen en de richtlijnen van het RIVM,  GGD en autoriteiten op de voet volgen en onze processen hier op aanpassen.

Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te garanderen en onze processen te bewaken en te continueren.

Mochten hier wijzigingen in komen zullen we je hiervan direct op de hoogte stellen. Genoemde maatregelen blijven van kracht zolang dit nuttig en nodig gevonden wordt.

Levering en service

Alle producten van V for Velvet worden gratis tot op de 3de etage afgeleverd*. Levering wordt gerealiseerd door onze partner die zich specialiseert in fulfillment van meubels. Na levering pakken wij de bank voor je uit en nemen we de verpakking weer mee waarna wij de verpakking recyclen. 

Zorg ervoor dat er ruimte is op de desbetreffende plek in de woonkamer. De bezorgers verplaatsen geen aanwezige meubelstukken. Ook moeten eventuele gangen, trappen en andere toegangspaden toegankelijk zijn zodat de bezorgers in één keer het meubel kunnen leveren.

Je dient het meubel (indien nodig) zelf te monteren. Bij de meeste modellen hoeven de poten er alleen worden ingedraaid. Waar nodig zitten bij de poten ook schroeven waar de poten

 

Levertijd en –proces

Levertijd is binnen 3 werkdagen, tenzij het gaat om producten die tijdelijk uit voorraad zijn of speciale acties. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail vervolgens, binnen 24 uur een uitnodiging om levering in te plannen. Via de mail ontvang je een link naar onze leveringsportaal om een leveringsafspraak te maken. Naar jouw voorkeur kan je een dag kiezen waar je per ‘6-uurstijdvak’ een gewenst tijdvak kan kiezen. Zo hoef je niet de hele dag thuis te wachten op je meubel maar, wanneer het jou uitkomt.

Voor groot-randstad bieden we extra ‘afterwork’ en ‘weekend’.

Afterwork service: Maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 23:00

Weekend service: Zaterdag tussen 08:00 en 18:00

Groot-Randstad servicegebied:

 


*Dit geldt niet voor de etages binnen het huis zelf